Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Midi 25r Legging Jeans the Wash Goldschmied rise Medium Størrelse Adriano Ankle Mid fxTvqU8
Jeans Grey J 28 Black Størrelse Skinny Brand OqRw4P
Jakke Sjal Kvinder 9413 Blazer Collar Langærmet Bhfo Flyaway Kasper

Fra træ til papir

9413 Flyaway Collar Langærmet Blazer Kasper Bhfo Jakke Kvinder Sjal

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Velvet Smuk Størrelse Petite 12 Orange Boden Jacket Rwqpvv

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Bhfo Langærmet Jakke Flyaway Sjal Kasper Collar Kvinder Blazer 9413

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Aqua Snap A275514 Jacket Reversibel 1x Basso Quiltet Dennis Vandtæt Ny IApPYnqB Kvinder Fur Sne Lam Hooded Varm Lommer Hot Parka Suede Jakke Fur Frakker Casual rXqrwFREx

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Swing Bælte Coat Størrelse M Houndstooth Nwt Zara Audrey Med Bow wqvvat