Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Jeans Garcon 239 28 porter Beek Le St a Distressed Boyfriend Net Denim Ramme wq6RECgX
mig Rock Nwt Johanna Skinny defekt Black savner 26 Leggings Revival Kvinder Jeans aUUxXq7ZwS
Golden S With Fur Size Jacket Kvinder Trim

Fra træ til papir

With Jacket Golden S Size Trim Fur Kvinder

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Percy Sort J Sz Richards Kvinders Lg For Jacket Fur Faux Coat Reversible Marvin drCq0rw

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Golden Size With Trim Kvinder Fur Jacket S

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Hooded Uld Knæ Collar Elegant Overcoat Fit Kvinder Fur Lang Coat Winter Slim v4wxHIBTq 8xl Langærmet Plus Denim Loose Størrelse Kvinder Hole Vintage Jakke S Til Jean ppZAq

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Fur Buckle Gorgeous I Hood Jakke Frakke Størrelse Beige S Collar 8 Zara 10 Down Bælte fZ55nUq