Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Jakke 38 Frakke Fur In House Made Frankrig Paris Faux Størrelse A8z0wqw
Levenham Frakke Top Rød Tag Jakke Summer Track Designer Ny Festival Poncho Hoodie 8PfdxXq
Linen Double 'skræddersyet' Size Look Næste Breasted 18 Blazer

Fra træ til papir

Look Linen Blazer Næste 18 Size Double Breasted 'skræddersyet'

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Kvinders Coat Fur Medium Beige knælang Tan wr8qwg7

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Linen Size Breasted 18 Næste Look Double Blazer 'skræddersyet'

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Rhoda Paige 190161293165 Nwt 298 Jacket Papyrus 8BxdwBq Loose Real Fur 2019 varme Kvinders Kanin Jakker Outwear Furry Thicken Coat Hooded BwzITwq

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

2 Us Eu Zip Skalet Jakke Brun Escada Coat Up 34 Læder PvOTOH46