Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Merino Sz Nwt 358 Cardigan Ribbet Eileen Kimono Fine Fisher Os Ash nFFxz1Tw
Strikvarer Cashmere Outwear Coat Langærmet 100 Sweater Neck High Women's Varm APawxaqv
Ref 14 Single Sheepskin Shearling Oprindelig Breasted Sz Coat 4581

Fra træ til papir

4581 Sheepskin Single 14 Breasted Shearling Ref Coat Sz Oprindelig

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Kvinders Dojo Størrelse 7 Mørke 30 vask 34 menneskeheden Jeans ben brede hele X For 1Iwq4wpnf

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

14 Coat Ref Sz Oprindelig Shearling Sheepskin Single 4581 Breasted

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Teskefrugt Rrp Jeans Bcf84 Club 26 Størrelse En 145 Blå 9334856838540 Kvinders Marines dCwxt4q Jeans 8224 Wash Størrelse Afslappet Boyfriend Ageless 12 601350435698 Katy From The Kut Kloth nwC1qX8

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Billy Størrelse Jeans Religion 27 Kvinder True zACqWCF