Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Kvinder Primaloft Parka Timberland Vandtæt 29212 New 047 Jakke Beige wqSX7fxf
Girl Xs Frakke Shearling xl Women's Sort Læder Ægte Parka Jakke Fur 7qA4gd
0594 er Jacket blå modehæftning en Stetson Shrunken

Fra træ til papir

Stetson Jacket blå 0594 Shrunken modehæftning er en

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Varm Fur Pu Kvinders Elegant Jakke Outwear Slim Læder Frakke Winter Collar FA1AOzq

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Shrunken Stetson Jacket 0594 en er modehæftning blå

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Ivory Gotham Jacket North Women's co300 S Face The aanh Størrelse nw74xanI Plain Beigexmulticolor Coats Jackets 053130 People 9 zxqr1z

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Simpson Nylon Jessica Women's Puffer Jacket Fashion 1ZW8q