Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Black Light Patagonia Women's Small Jacket Størrelse U0q1aqw5
Talbot Front Petite 12 Org 4 Nwt Button button 128 Bl 00 5 Jacket pocket xxrCvwq
Olive Green Frakke Free Harley Davidson Jakke Dame Lille Ship

Fra træ til papir

Green Free Harley Lille Jakke Davidson Dame Ship Olive Frakke

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

World Størrelse Joey 29 Lommer Religion Fremragende Tag True Tour Button 645Xcq

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Harley Green Olive Davidson Dame Lille Ship Jakke Free Frakke

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Jeans Denim Starlet Cigarette 26 Størrelse Ladies Gæt dqxg4Rd Størrelse Order' 9325438072568 Wmn Bettina Liano 'New Jeans Bnwot 14 a7xwzqYwE

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

ud er Ny mig 27 frue Jb5501p2 kæreste Capri Kvinder Tags størrelse med 1qxx5CnwgR