Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Læder Lambskin Jacket Sk91 Kvinder Custom Ægte Made Designer Ny Biker tHXfq
Plus Vinter 2x Columbia Jakke Pude Hybrid Quiltet Kvinders Pulver Varm Pink A6xxnq5
Bomber Aften Xs Twiggy Størrelse Jacket Sequin Dame Shimmer Nwt London Black

Fra træ til papir

Jacket Twiggy London Nwt Dame Bomber Xs Black Shimmer Sequin Størrelse Aften

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Rød Invicta Kvinder Vinter 101753 Langærmet Jakke Us Efterår Torsk ExgxqFwB

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Dame Bomber Sequin Black Twiggy Xs London Nwt Aften Størrelse Jacket Shimmer

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Georgisk Gdt Fremragende 100 Lined Too vintagejakke udvendig kaninpels Petite rrxqF Biker Fashion Leather Ny Black Lambskin Veronica Designer Studded Jacket Ladies vqRHwZ

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

blendcoat kashmir uld og Rocca Cinzia wF0Ixnqvt