Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

2019 Thick Fox Dame Fur Frakke Løs Langærmet Elegant Jakke Parka Varm Ny IwPa7Zqw
Bauer Eddie Leather Xs Størrelse Petite Jacket Black xxFqrdUwZ
Mccarthy Shaggy Ærmeløs 1x Lang Front Melissa Åben Seven7 Vest

Fra træ til papir

1x Shaggy Mccarthy Åben Ærmeløs Front Lang Seven7 Melissa Vest

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Western Moly W 2 Down Frayed Denim Frøken Button Women's Jean Casual Jacket PdOggwq

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Ærmeløs 1x Shaggy Vest Front Åben Mccarthy Lang Melissa Seven7

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Xl Ralph Extra Lauren Large Blue Cashmere Jakke Wool qw6r0vFq Women's Crepe West Nine Embellishmenton Neckline Jacket Med x0FOWqnHw5

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Color Solid Work Casual Auliné Blazer Kvinder Collection Knit tfqTtUwIXx