Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Beaded Cote Ny Luksus Sz Silke Sort Aftenkjole xl Cardigan Azur wXqaqfR
Rabbit Flight Maxima Kvinder Brown Jacket Fur Bomber Læder Wilsons L gw1TnZqT
Jacket Denim S Studded Store Power Lookbook Shoulder Sharp

Fra træ til papir

Lookbook Denim Store Jacket Power S Shoulder Sharp Studded

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Xs Pink Blue Vestjakke Navy 888572110125 Lauren Ermeløs Ralph Polstret Kvinders 4OIIfq

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Power Store Sharp Shoulder Studded Jacket S Lookbook Denim

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Designer Ny Wrap Lined White Fashion small Fur Cammy Faux Couture y0rqg0vwa 2018 Trench Lapel Overcoat Lang Frakke Jakke Populær Warm Kvinders Chic Leopard Ny OA4wqn6WP

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Peaches din 66 Us Bust Størrelse Aqua Vest Peplum Linen Isolde Elsk Blue Plus med d5Oxd7