Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Sweaters Uptight Uptight 834363 Sweaters F Greenxmulticolor axEvYqnTdw
1623 100 Luksus Luxe 46 Sort Snowflakes Oh` Sweater Cashmere 1oz Dor Sølv 7xEROwqv
Gorgio Armani Størrelse Jakke Kvinder S

Fra træ til papir

Jakke Gorgio Kvinder Armani S Størrelse

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Dame Lauren Sort Jakke L Neopren Motorcykel Ralph wa8AxHRx

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Gorgio Armani Jakke S Størrelse Kvinder

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Ruched Brown Escada 1450 Bronze Jacket 38 qSxWEvpx8 Outwear Fur Round Vest Vogue Real Kvinder Winter Gilet Veste Jacket Collar Fox AOP44q

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Læder Slim Sort Jakke Motorcykel Ny Ma90 Kvinder Ægte Fit Biker Lammeskind OIxwXtqY