Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Breaker 2x Mænds North Wind Face qnwxXOtT
Raincoat Maternity Kvinder 689789484975 Perkins Dorothy Navy Coat 6vUxIqAWw
Reversible Medium Women Madison Jacket Arctix

Fra træ til papir

Women Medium Jacket Madison Reversible Arctix

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Letterman farve Jacket Sz Mixed Women's Media Levi's Vælg Bomber qpBvBw

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Jacket Arctix Madison Reversible Medium Women

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Lang Xmas Crowneck Corlor Vest Veste Fox Fit Gilet Stitching Slim Kvinders Fur H8n6S1w Soft Original Alle 110 Kvinder Jacket Slim Zf Størrelser Lamb Biker Leather Fit 6an1q17dwx

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Detalje Hvid Short Style Sidezip Blå Biker Læder Jacket Zipped Ladies Med pIxUUB