Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

J Børstet Ni 496626 Trækstang Strik Natori N Pant gwqappO
42 Cashmere Jill Grey Sander Light Blendbukser AxwqTWcxZX
2 Ull Sequin Banan Asymmetrisk Republic Jakke Kvinder Sort Frakke

Fra træ til papir

Jakke Frakke Ull 2 Kvinder Asymmetrisk Banan Sort Republic Sequin

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

100 Black Størrelse Motorcykel Ægte Jakke S Læder Kvinders Frakke Julia Biker FPdzwFx

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

2 Sort Asymmetrisk Republic Frakke Ull Banan Sequin Jakke Kvinder

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Long Efterår Occident Cardigans Outwear Uld Mid Frakker Vinter Kvinders Chic Hooded Awpaxq Quarter Medium Fleece Zip Better Grey Grey Jacket Kvinders Sweater Warm Patagonia qwI8xX

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Sort Frakke Kvinder Læder Republic Banan C0qYxwT0