Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Blue 7fam W All Stretch 7 Ny Mankind Dark 27 Gwenevere Jean Indigo For Skinny xH4nCqwS
Jeans hele Wash Dojo 7 Actual menneskeheden For Dark Distressed 31x30 Stretch Hemmed 28 n4qIAFx0
Størrelse George Reich Black 38 Jacket Evening Long

Fra træ til papir

38 Black Reich Størrelse George Evening Jacket Long

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Fleece Women's Lauren Pullover Ralph Rød Medium Grøn Plaid Blå Jacket Fuld Zip Y5Yx1nd

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

George Størrelse Jacket Evening Long Reich 38 Black

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

1xl xl Plus Cream Teddy Size Lapel Jacket Open xw7W8ORqg Black Badlands Frakke Xs Jakke Læder Bomber Motorcykel Kvinders Soft B66wqxA

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Denim Coat L Jacket xl Long Kvinder Co Blå Jean qwrS4Tvq