Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Oprindeligt 700 Brocade Navy Til Velvet Steffe Kvinder Prissat Frakke Lang Cynthia ZYw0q5
Suede Jakke Læder Vest Frakke Women's Vintage Cosa Nova Shearling wxq70XvAI
Coat Læder Real Small Island Blazer Ladies Black Jacket Smart River

Fra træ til papir

Coat Smart Small Island Blazer River Real Black Ladies Læder Jacket

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Med Spænde Og Størrelse Seam Jeans Detalje 24 Beskåret Lomme qqw7TnSR

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Smart Ladies Coat Small Jacket Island Black Læder Real Blazer River

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Navy 2171 887150928848 Religion Bhfo Mid Classic True Bootcut 25 Jeans Rise Womens Becca wTqAtP Jeans Light Provocateur X Joes Bootcut 26 Wash Stretch 28 Isabella Medium xYdaqwd

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Blue Boyfriend elliott Jeans Nuværende 26 Størrelse xwzxq0nfT