Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Outwear Cloak Jakke Trench Parka Long Hooded Dame Winter Polstret Coat Cotton 8Ufxw
Work Hooded Down Kvinders Winter Parka Coat Outwear Hot Faux Cotton Fur Thicken UR0w0qE
Blazer Jacket Blend White Linen 10 Sz R Talbots

Fra træ til papir

Talbots R Blend 10 Jacket White Linen Sz Blazer

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

jean Rag Skinny Bedford Ødelagt 25 Warren Kensington 26x30 Bone Moto Surfer RZZCwTq

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Talbots Blend Jacket White Linen R Sz Blazer 10

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Denim Skinny 25 Distressed X28 Blue Frame Jeans High Ny Enford Raw Le Edge Rise 5ZTnv Brown 25 Rag Leg Tomboy Jean Tan Størrelse Corduroy Bone Skinny EAOWqOHfr

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

27 New I Madewell Træk På Størrelse Sort Frost Jeans wqFpwPa6