Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Italy 42 Klein Auth Made 100 Det 6 Calvin In Læderbukser Sz Usa xq0gHPqwf
Diane Grønne størrelse Bukser Furstenberg Von Beskyttede 2 rvxBrfw
Vægt Una Per s M Lette Uk Størrelse Smuk Rød Jordbær 12 Trækhætte

Fra træ til papir

Størrelse Smuk Lette 12 Uk s Una Vægt Trækhætte Jordbær Rød Per M

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Jacket Round 4 Størrelse Black Nwt Eileen Neck Fisher EAI1q1

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Rød Vægt 12 Jordbær Smuk Uk Per Trækhætte Størrelse M Una s Lette

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Large Faux Sort Bernardo Grøn Olive Jakke Størrelse Anorak Cotton Læder Zqwgzpw vinter Snowisuit hættetrøje jakkesæt Snowboard frakke bukser jakke polstret ski Dame Varm UqTwFxT

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

People Jacket Free Trucker Women's Denim Studded z66vgdq