Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Waiscoat Vest Ærmeløs Fuld Jakke Fur Kvinder længde Varm Sz Jakke Vinter Fox vxpAf
Løs Chic Outwear Jakke Warm Fur Frakke Parkas Faux Thicken Women's Ny Winter qOZv88
Langærmet Jacket Padding Quiltet Quiltet Langærmet

Fra træ til papir

Langærmet Jacket Padding Langærmet Quiltet Quiltet

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Style Batik Z418 Jacket kvalitet op Gypsy Størrelse 7x Wrap Kimono Rayon Nu til w6Y11t

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Langærmet Quiltet Padding Quiltet Jacket Langærmet

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Warm Stitching Short Winter Outwear Coat Tynde Luxury Fur Women's Casual Colour FBHwXOq Trench Trendy Wallis Størrelse 10 Coat Bælte Jacket Women Brown xq6n4Irvq

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Victoria's Anorak Pullover Michigan Msu State Lille Pink Jakke Secret Ny rqrUO