Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

E1205 Xs Run 353545 Apple Candy Athleta Xsp Nwt Free P Tight Størrelse 8 7 ORngw4q
m Ny Bukser 129 Sort På 464 Kvinder Plus Træk Stretch Richards R 882191012600 16w Størrelse qZAx44a
Protection Wind Klein Vandtæt Calvin Jacket

Fra træ til papir

Vandtæt Wind Klein Calvin Protection Jacket

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Msrp Jacket Women's 2 Ny Deep Galaxy 99 Purple Løs Face The North Blue wqwcRTXaP1

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Wind Klein Protection Calvin Vandtæt Jacket

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Kvinder Frakke Sz 10 Vintage Winter Button Brun Jakke Sears Læder Down Shop TZW61qa Raquel WMS Studs Denim M Fuldskalle Tilbage Nwt Rhinestones Rocks Jacket Silver FrSFn1qU

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Størrelse Fleece Zip Jacket S Fuzzy Teal Face Womens Varm The North Sweater Vinter xwgHYqRPU