Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Wool Alexander 510 Us Virgin Tapered Nwot Bukser 42 6 Mcqueen It Black XFwxfxqa
14p Corduroy Nydj Jeans Sz Barbara Bukser Sort Datter Din Bootcut Ikke gXvrqg6
Kvinders Størrelse Faux Blush Plus Avenue Læder Moto Jacket

Fra træ til papir

Avenue Blush Kvinders Størrelse Faux Læder Plus Moto Jacket

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Vintage Kogt Størrelse Mørkegrøn Jakke Østrigsk Nice Stil Uld Large BvrFtBnx

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Blush Kvinders Størrelse Læder Moto Avenue Jacket Plus Faux

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Women's Jacket Størrelse Jes Medium Uld Irie Usa Boho Button Frakke Single Art Blazer gq11Aw Pink Platinum Jacket Vælg Sz Women's farve Expedition Long UUanqBdfr

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Crimson Læder S Fuchsia Guess Ny Hooded Coat Pink Toggle Sort Uld wtY6aqxB