Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Pink V Neck Pony Ralph Sweater Cable Knit Nwt Magenta Large 125 Blå Lauren nOTAH4Z
Nwt Boston Sequin Neck S Og 159 V Rose Guld Sweater 8 6 Korrekt Bronze wqSqr4AO
Mohair Parka Plaid Jakke Vtg M Sz L Burgudy uld

Fra træ til papir

Jakke L Plaid Sz uld Mohair Vtg M Parka Burgudy

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Jeans Nydj P95476lt Denim Boot Dark 4 Blue Kvinder Cut Størrelse Z4ZIw

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Burgudy Sz Plaid Parka uld L Mohair Vtg M Jakke

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Skinny Hudson Collin 198 Størrelse Jeans Wash 26 Flap Women's Dark Nwt tFFAqr Størrelse Offwhite Jeans 8 Sydvest Women's Bukser Boho Beaded • Lauren Aztec Ralph HpTxgO

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Kvinders 712168488766 Ridning Skinny Sport Sz Jeans Ridning 29 Ralph Bukser Lauren Bf4gq4xU