Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

S Hvid Størrelse Kvinder Læder Hurley Jakke zgTU1gq
Madewell Wrap Herringbone Hoodie Sweatercoat Winter S Cozy M Navy rErOdqw
Jakke Mid L Ærme Coat New Hooded Women's Hoodie Long Sz Plaid Outwear

Fra træ til papir

New Jakke Women's Ærme Hoodie Long Coat Sz Mid L Hooded Plaid Outwear

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

2 Ankelbukser Xs Blue Talbots Embroidery Tree Sz Pal 40xnIn8qpw

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Jakke Coat Sz Ærme Plaid New Long Hoodie Mid Hooded Women's L Outwear

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Bukser talje brede Ske15 bomuldslinned bukser lange Harem Kvinders ben Casual høj wYxzBwvq Nwt Pant 8 0 Sort Størrelse Lafleur Stretch The Mm Twill Mejia 2 XAaxqP

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

28x28 Skinny Rise Women's High Blue Joe's Stretch Jeans 7WzaB6XW