Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

i Størrelse Legattejakke S Italien lavet 4vxZw
Parka Under Trektic Vælg Armour Women's farve Sz qwwtA06
Quilted Women's Matrix Padding Royal Piping Barnjakke med Suede Detail

Fra træ til papir

med Quilted Royal Matrix Padding Barnjakke Detail Piping Women's Suede

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

kort 889760320166 M Women's Heather Prana Summit Pant Green Cargo zxgwU0OqS

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

med Padding Barnjakke Suede Quilted Matrix Royal Piping Women's Detail

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Udsolgt Sz Teori Ilayda Retail Bukser Suede Nwt 0 895 qnFa67nx Straight Lang Ruby Størrelse Læderbukser Helmut 8 Cropped qWOn5qS

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Pant Skye My Flynn Tøj Lips Parker Pant Kiss qAtvBwt