Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Turtleneck Striped Retail Moth By Nwt Top Størrelse 88 Kvinder Anthropologie Xs xnZEwqBAE
Sweater Åben Front M Eileen Fisher Grøn Uld Kvinder Cardigan Draped Størrelse 100 CwxTq7X6
Peacoat Fog Pm Petite London Black Long 883661678074

Fra træ til papir

883661678074 Pm Fog Peacoat Long Black Petite London

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Mccartney 739642 Stella 36 Bukser Blackxmulticolor RnqAX

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Fog Black London Long Pm Peacoat 883661678074 Petite

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Vælg Outdoor Women's farve Research Pants Cirque Sz 7ZwvxZIAqa 10890761 Miller Dame Lace Leggings 295 Black 8 Størrelse Nicole 8ZnqdT8w

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Thomas 2 Crop Grå Detaljer Pants Melillo Atm Sz Anthony Cute Hem Glidelås d7aqSxYtwn