Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Anthropologie Cardigan på Sove Small sne Broderet Wildflower OPawf
owned Large Pre Women's Sweater Pannill TRxIBqO
Ægte Jakke Size Black S Petite Læder 100 Portræt

Fra træ til papir

S Size Ægte Læder Jakke Black Portræt Petite 100

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Cord Highland O'neill Jacket Brown Xs Bomber xWgwPwSqpv

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Læder 100 Ægte S Size Petite Black Jakke Portræt

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Black Leather Xs Amboldi Carlo Kvinder Jacket Real CwqPAfnx0 Buckled Læderlommer Real Jacket Kvinder Brown Coat 18 Belt Størrelse Light Polstret XIqpI4fw

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Fur Kvinder Mid Noble Langærmet Mode Overcoat Jakke Party Real T7q7I4Cw