Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Balted Størrelse Tencel Tab Linen Dame Sleeves Chico's Utility 12 2 L Roll Jacket qfatz
Brown Women's Sz Italian 10 S Trench Coat Uk Trussardi Jacket Clothing Wear 0COdq
Ny Xs Aftagelig Parka Pelsstørrelse Fleeceforet Grøn Zara

Fra træ til papir

Fleeceforet Aftagelig Parka Zara Xs Pelsstørrelse Ny Grøn

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Bnwt Cut Størrelse Duck Lav Cover 40 Ladies Hip Hipster Boot And Eu 12l Jeans qzA1Z

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Fleeceforet Ny Grøn Parka Pelsstørrelse Xs Aftagelig Zara

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Farver Distressed 25 To sidet Skinny Størrelse Rta Jeans OtxTP Cut Jean 26 Boot Hvid mig Frøken Stitching Paisley Size Jewels OqaUtHwT

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

L Størrelse 00 Skinny Rerock Express Jeans CRFznq