Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

29 Stark Folk Beskåret Gratis Størrelse Jeans Skinny Black Nwt Destroyed vqaU8
Jean Guess Size Herre 33 Zip Skinny dtgzwqzf
Weight Jacket Long Light Down Women Puffer Parka Cherry Chick

Fra træ til papir

Down Jacket Long Cherry Parka Weight Light Women Puffer Chick

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Waffle Uld Strik Kashmir Ekstra Kvinder Everlane Lille Størrelse Og OgCwAqn1dx

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Cherry Down Jacket Women Light Long Parka Puffer Chick Weight

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Women's Sweater Ruffle Small S Lauren New 423 ​​Ralph 99 af Cardigan Pink wx0XrqzIX Hvid Brooklyn Lorena Søndag Xs Sweater Flutter Anthropologie Nwt I SRgqw4

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Små Escada Sweater Blend Kvinders Rød Angora Sort Vintage 0w0q6a4