Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

trimmet M Fringe Sz Åbningssøm Bcbgmaxazria Sweater Lang Zgf1wxq
Stribet Sweater Diane Von Neck 889079482708 Pink Pullover Top M Furstenberg V Rød Sort Knit CCXqBxwv
4 Jacket Sport Wmns Outfit Collection Jean Af Pant

Fra træ til papir

Collection Outfit 4 Jacket Wmns Jean Sport Pant Af

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Dame Large Outerwear Hooded Outdoor Marmot Hood Jacket Poly Softshell Pink wHpqITg

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Jean Sport Pant Outfit 4 Af Wmns Collection Jacket

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Women's Craghoppers Interactive Seline 692758599600 Jacket 8wwdEq La Jakke Pink Uk Anne Langærmet Redoute Bnwt Weyburn 14 xCqEU7waC

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Overcoat Fur Warm Outwear Jacket Coat Løs Nye Cape Mid Long Kvinder Thicken Fit 5RWTpP