Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Grace 36 742547 Bluexmulticolor Pants Class rpaxfwqrA
Sz Vælg Jessica Afslappet farve Size Petite kæreste Nydj Women's xqwUYtq0
Kvinder Læder Size One Plain Pvc Small Pack Black Back Allstate

Fra træ til papir

Læder Pvc One Pack Size Black Plain Allstate Kvinder Small Back

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Faux farve Outwear 5xl Hooded Women's Style Blandet Fur Jacket 2 S Casual Parka nxp6TqU00

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Allstate Pvc One Plain Size Black Back Kvinder Pack Læder Small

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Daisy Peacoat Leifsdottir Uld Red Sz Beskåret Buttons Fodret Coat Blazer 12 FqqfdYw fragt udsmykede Sz Small Levi's militærjakke BR57Bnq

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Sh og Bomuldstøj Vintermodeller Collar 2018 Efterårs Stor Kvinders Fur wq8qTxZ