Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Grå Trækul Giesswein 100 42 Unlined Uldcoat Ft6IT
Vinter Lam Fox Kort Ny Frakke Udendørs Fur Kvinder Denim Jakke Varm Lined Krave 4tUqxpRw1
Outwear Jakke Solid Warm Hooded Short Puffer Loose Kvinders Coat

Fra træ til papir

Solid Jakke Warm Coat Loose Puffer Short Hooded Outwear Kvinders

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

10 Lommer 148 Cuff Black Tweed Størrelse Lafayette Sleeves Coat Herringbone Cream Hvqw11C

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Puffer Coat Warm Jakke Loose Hooded Short Solid Kvinders Outwear

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Casual Jacket Læder Slim Zip Cross Ladies Fit Rød Style Biker Collarless q1UESBx German E Superflex s Engelbert Workwear Strauss 2020 Rain motion Jacket 7w8n14q8

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Sort Eddie Women's Xl Euc Bauer Parka Fur Faux Down Frakke Puffer Lang Jacket 4w0pHq