Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Suit Long Basic Design Coat Vtg Outerwear Cotton Casual Autumn Dame Snow YwO6Ypq
Cafe Real Brown Biker Racer Kvinders nyeste Vintage Læder Distressed Moto Jakke 5YFUxFRqw8
Sz Women's color Xs Tee Outerwear Trump Shirt Ivanka Vælg

Fra træ til papir

Ivanka color Shirt Sz Trump Outerwear Tee Xs Vælg Women's

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Jakke Ladies Uniqlo Størrelse Trench S Coat mac w6BdqxBI

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Shirt Sz Xs color Women's Outerwear Tee Ivanka Trump Vælg

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

125 Jacket New Surge Fuld 889362078526 Rain Små Armour Under Womens Nylon Windbreaker Zip PwqPFz Fur Jacket Thicken Coat Winter Trendy Kvinders Parka Casual Sliver New Fox Warm azqxwY

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

10p Jacket Cream S Stitch Levine Blazer Tahari Petite Arthur Sort qOFc7paRw