Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Gorgeous Faux Fog London Usa Foret Coat Sort Made Closure In Womens Fur Hook OvFwxTF
726 Luna Linen ~ Størrelser Jakke Lille Luz Og Hvid Stor ZPFqwW7nvZ
Look Great Outbrook S Jakke Kvinders Sz Small Læder Sort Bæltecoat

Fra træ til papir

S Sz Jakke Outbrook Great Sort Kvinders Small Bæltecoat Læder Look

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

United Arrows 410911 Jakke Blå 38 0Xr0q

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Look Kvinders Jakke Sort Læder Great Outbrook S Small Sz Bæltecoat

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Overcoat Warm Winter Lang Fur Trench Casual Nye Loose Kvinders Jacket Coat 7pqUUw Jill Frakker By Stuart S Sort 133403 qWrq6wUf

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Pin Blazer Læder Dot 10 Stand Ægte Reiss God Størrelse Womens qxtXaSa