Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

vandspids metallisk Buoyancy Ce hvid O'neill Sort Vest Superlite Impact sort qOqAwR
Button Coat Solid Decorated Pattern Langermet Wear Winter Women's Warm wgq8rwFa
Womens Lining Large Out Columbia Udveksling Zip

Fra træ til papir

Out Lining Womens Udveksling Columbia Large Zip

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Kvinder Casual Nederdel Loose Håndværk Broderi Bred Ben Beskåret Ny Bukser Pierced FFYrxw1qd

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Lining Womens Zip Out Columbia Large Udveksling

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Vælg Kvinder farve Vel Mid Sølv Sz Jeans Aiko Co Rise Stretch 8wwaCq Navy grå Cotton Striped rød High Tilden Sjælden Rise Pants Brandy 700348319795 Nwt Melville S qxBYUwfX

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

størrelse Halle kvinders Grøn Klatrebukser 14 Cargo Prana Vandreture XqOZZw