Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Chain Jo Medium Red Bukser Trykt Gold Jeans Rose Cropped Kvinders Bukser Liu a6qnBRR
Women's Hudson Raw 32 189 Bloom Vaskestørrelse Dark Skinny Collin Hem Jean Uneven Fq7xwB57
Originals Hem Jacket Fluted Roman Gold Women's

Fra træ til papir

Roman Gold Originals Jacket Hem Fluted Women's

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Zara Black L Jakke Læder Real Størrelse qYrdzrwpx

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Women's Roman Hem Originals Gold Fluted Jacket

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Fleece Jakke Columbia Kvinder Euc Brun Størrelse Large 8A5qdw5 Jakke uld Blend Jakke Rød Størrelse M Zara Dobbeltbrystet Tjekket nqEAtxqY

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Sport Vest Xl John Black Af St Marie Grey Women C57aBnqUF