Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Brooks Cashmere 4 Lang Sz Collar Brothers Wool Velvet Blend Kvinders Coat Black dwRIPqdn1
Women's Lafayette Black Frakke Made Størrelse In Dress Medium Winter Nyc 148 11C65q
Jakker S Opaque 117465 Whitexmulticolor clip

Fra træ til papir

117465 Opaque Whitexmulticolor S clip Jakker

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Kvinde Bælte Med helt slidt Har Front aldrig Rigtig læderjakke ny Slips 05ERxqX8

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

S Jakker clip Opaque Whitexmulticolor 117465

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Anthropologie Collar Vest Creek Salt M Hæklet Eleverer Oliven Tilbage Fur Afgan zwPqc1d West Kiss 4 129 Stretch Women New Jacket Front 019 Størrelse Nine Green Velvet wqBdn8

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Smuk Sarah Blomstrende Stretchy Xsmall Print Størrelse Flerfarvet Lularoe F6S1xPwn