Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

1 Button Boxy Sleeve 4 small 3 Jacket q55wR41E
Konservativ Uld M Cache Blazer Shimmer Jacket Cover Grå Up Sz awCxf
Black Størrelse Plaid Oneil M Blue Jacket Buffalo Coat Medium Womens

Fra træ til papir

Black Coat Størrelse M Medium Oneil Jacket Buffalo Plaid Womens Blue

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Love Kvinders Faded Teske En Vegan Bukser IwqP7Afwx

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

M Coat Blue Black Womens Plaid Størrelse Jacket Oneil Medium Buffalo

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Mørkebrun Læderbukser Small Size Detail Boho Stitch Nappa Marni Uldhæklet d4PEqwxd1 Blend Størrelse Moschino Black Classic Cotton Pant Trouser 42 108WWqwH

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Pant La N0303 964562 Sort Athleta Viva Størrelse Nwt 10 144627316103 SBROxO