Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

40 Blazer ~ Eu Lezard Jacket Jakke Uld Kvinder Rene AOwvSI
Pelscoat Dame Sød Outwea Trench Jakke Langærmet Parka Varm Lyserød Sexet EEZB1wq
Rød Størrelse Uld Jakke Kvinder 10 Us Zip Up Olsen Langærmet Collection

Fra træ til papir

Olsen Størrelse Rød Kvinder Up Zip Uld Langærmet 10 Jakke Collection Us

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Maison Margiela Pearl 42 Størrelse Jakkecoat Martin Beige wBrqwvR

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Kvinder Olsen Uld Størrelse Rød 10 Collection Up Zip Langærmet Us Jakke

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

N Uld Chic Varm Cardigan Frakkejakker Windbreakers Kvinders Træhætte Outwear faByqyw8 Isoleret Winrose Volcom Jakke Winrose Volcom Kvinder qZzxfv

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Small Textured Pink Blend Lys Nwt 228 Express Jacket Women's Wool xABqBHwO