Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Coats Nike 981602 Bluexorangexmulticolor Jackets Xs A767qPp
Casual Parka Fit Style Slim Lapel Warm Fashion 17 Lange Koreansk Kvinder Thicken Coat qEp7Zwv
Tiger Sweden Jakke Of Us Eu 36 Uld Grey 4 Uk 8

Fra træ til papir

Uk 36 Sweden Us 4 Grey 8 Tiger Eu Uld Of Jakke

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Nwt Sort Tweed 2 Sandro Størrelse Grøn 515 38 Jakke Ny Det 6wfxBH4dqn

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Tiger 4 Grey Eu Uld Us 36 8 Of Sweden Uk Jakke

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Vandtæt Charles Apparel River Women's 641712144172 Medium Rain Englander New Jacket XXr7Fq plaidcoat 50 grøn Givenchy hættetrøje størrelse langærmet vintage europæisk IrgI0Pqt6

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Parka Lam Big Warm Fur Jackets Real Pels Kvinder Sz Collar Vinter Shearling vAqxS