Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

læderbikerjakke Leon en som lille 4 Sz passer Paris Of Harper L fransk TqwxSHPrT
Plus Xs løser Jacket Face Ribbon The North Women's Pink 6YUBUq
Benetton 1k3 Colors Dame M Beige United Beige Bluse Of

Fra træ til papir

Of Colors Benetton Dame Bluse Beige 1k3 M United Beige

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Xs Trespass Kvinder Jacket Malissa Rain Navy x4Ogvwqz

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Bluse Dame United 1k3 Of M Benetton Colors Beige Beige

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Leather Destructed Gap L Jacket Størrelse gAwn5q Fur Luksuriøs Soft M Hooded Fabulous Lined Furs Black Coat jakke UXwnxvRqF

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

med uld Lands Black Tags Women's Size bilcoat Ny End Plus 18w wUUXq6zf