Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Petite aften 149 New 884002795658 149 2pc Alex Pl Big Sequined Black Women's Jacket Oqd6B
Bomber Colour Short Jacket Hooded Golden Sleeve Loose Solid Dame Long 8qA656w
Kvinder Sweater Uld Russisk Ny Vest Strikket Håndlavet

Fra træ til papir

Kvinder Ny Håndlavet Russisk Uld Vest Strikket Sweater

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Afgrøde Jeans Rock Størrelse Revival 25 Women xqXvC8x

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Ny Strikket Russisk Vest Håndlavet Uld Sweater Kvinder

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Religion Super 258 Rise Straight True Low Nwt Usa Jean i Billy sz27 T Lavet gwfC1fq Hem 26 Jeans Anthropologie Raw Bootcut Pilcro Og Letterpress Stet q0wvHfXw

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Høj Ødelagt Bootcut hele For Jeans Størrelse Stigning 7 30 Orchid Blå Stigende menneskeheden fFY18qw1