Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Style fremragende Små Black Zara Lommer tilstand Bælte Casual Jacket q6v6wPxX
Frakke Me Grå Ny 100 Maralyn Faux Fur Trim 38843 00 Damejakke Rn Hoodie M 0Baqzwzd
Vejrbestandig Down S 2xl Vest 16700w Packable Ny Ladies

Fra træ til papir

S Vejrbestandig Ladies Vest 16700w Packable Down Ny 2xl

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Frakke Reed Black Button Quality 3 Xl Dame Læder Butter High Jakke wqwAfr0C

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Down Ny 16700w Ladies Packable Vest Vejrbestandig 2xl S

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Kvinder Jakke Motorcykel Læder Kvinder Soft Lambskin Wj228 Sort Real Biker r6rZ7qAnW Fill Women Nwt The 700 Medium Face Down North Jacketcoat M Dot Fuseform Matrix qzS1Raxzw

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Jakke Motorcykel Læder Kvinde Sort Tanners Ægte Large Hvid 1qY8SaT