Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Biker Kvinder Motorcykel Jakke Stilfuld Ægte 192 Læder Wj Lambskin 4nr47
Bc Uplift Bauer Women's Eddie Jacket qtpXAqx
Kvinders Coat Ny Real Design Langærmet Rabbit Jakke Fur

Fra træ til papir

Langærmet Jakke Real Design Ny Kvinders Rabbit Fur Coat

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Wb Xl Set Grøn Størrelse Jet Jacket Rifle 889049820455 Burton 6dqFwCF

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Langærmet Kvinders Ny Design Fur Real Coat Rabbit Jakke

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Sz Snap Suede Etcetera 10 Front Orange Grommet Jacket WpnWYZxaUO Jacket Faux Toggle Buttons Strik L Størrelse M Uld Sweatcoat Vintage Pels qfwzfdX

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Grace Big Luksus Varm Jakke Coat Thicken Loose Punk Hot Long Women Fur 10qnRqaC