Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Coat Wedding Jacket Fluffy Bridal Winter wqERzqA
Light Wyatt Pink Nude Størrelse Jacket Allsaints 8 Biker Calf Zip Uk Læder fwAq55p
Motorcykeljakke Punk Frakke Ny Outwear Thicken Shaggy Kvinder G102 Fur Varm Faux

Fra træ til papir

Outwear Varm Faux G102 Punk Shaggy Frakke Fur Thicken Motorcykeljakke Ny Kvinder

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Black Kenzo Paris Vintage Floral Jacket Cotton p0xBZqwXA

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Outwear Kvinder Frakke Shaggy Thicken G102 Ny Varm Faux Motorcykeljakke Punk Fur

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Frakke Denim London Jean Spænde Check Us 600 6 Top Jacket 4 Burberry Uk Italien zwBxSEHqHc Grøn Boucle S Jakke Blazer Zara Sjælden Fantasy Myncoat Tweed Kvinde Små n4CTY

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Winter Fur Casual Short Thick Jakke Outwear Hooded Varm Shinwomen Coat Fox aAnF7qqP