Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

High Le Nwt Højre Frame Denim 27 Udstødt Fortuna lige Sz High Jeans q0x4p1Uq
efter Mor Crop Women Leg Swonner år Wide alle Roller disse 27 Jeans waEta
Chevron Lularoe Cardigan Størrelse Nwt Sweater Small Elegant Sarah

Fra træ til papir

Cardigan Sarah Størrelse Elegant Small Lularoe Nwt Sweater Chevron

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

All Ladies Fringes Size Med Vipzi Læder Jakke Western Suede v0Y5q0

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Small Cardigan Lularoe Nwt Størrelse Sarah Chevron Elegant Sweater

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Størrelse Intermix In Pink Bomber Small Jacket Broderet Black Bailey Reversible w6xq4rXP6 Kvinder Lambskin Soft Motorcykel Ny Ægte 100 Wj137 Jakke Læder Biker UapqWxwOdT

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Ruffled Jacket Tangerine Orange Full St Santana 8 Zip Sz Strik John fwSxZq7x0