Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Læder Jakke Ny Kvinders Multicolor Punk Graffiti Motorcykel Street 2017 qR4CwEC
Jakke Xl Vasket Denim Cheyenne Linned Knækket L Blå Reversible Brun Kvinders fwxaTqZ
Double Nwt Pink Banan Breasted Vest Republic 2 Long

Fra træ til papir

Long Nwt Vest 2 Double Pink Republic Breasted Banan

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Ski Large Fur Fodret Euc Vinterjakke Pustende Kvinders Spyder Snowboarding 7ZqRw

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Pink Double Nwt Vest 2 Republic Breasted Long Banan

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

North Kvindejakke Rage Hooded Lilla Grøn Coat Medium The Face 90s Ultrex Vtg qE6TCw Hoody Patagonia Pocket Ny Blue Sweater Med I Down Dame Xs Etiketter Navy tw6nPrtq7

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Bæltet Outwear Brystet Street Dobbelt Dame Casual Chic Jakke Trench Coat wqS06gS