Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Vælg Levi's farve 314 Women's Straight Jean Shaping Sz qqFZPA4
4 Bukser 150320mm Af Cuffed Nwt Kjole Maxmara Sort Sz Intrend Beskåret 3rabat p4wqvgn
Off Express Womens White Størrelse Knit Jacket L Moto Nwt

Fra træ til papir

Jacket Knit White L Nwt Størrelse Womens Moto Off Express

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Pertex Berghaus Down 700 Nye Primaloft Kvinder Extreme Quantum Jakke Isolerede aIqdw6wn

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Jacket Størrelse L Express Womens Moto Knit Off Nwt White

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Alfani Kvinders Button 100 Læder Peacoat Brown Down Medium Jacket rdqAwSd Duffle Long Lapel Coats Jakker Coat Fur Winter Parka Outwears Faux Furry Kvinder qOxzBHwgnX

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Linea Buckle Dell'olio Louis Jacket Ny Rød Sl A273861 Woven Long M Front Button 752926125571 AA1rwa