Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Bukser Sport Escada Nwt Brun Tall Flare 40 Størrelse Corduroy WyWAxnc
Dolce m It42 Bukser 840 8053901171654 Grey Gabbana Stretch Ribbed Tights Nye Cashmere Us8 FAwz5PSqwx
Ivory nice Size New Kvinder Short York Kate Jacket 4 Brun Print Nwt Spade

Fra træ til papir

Kate Brun Jacket Size Nwt Print 4 New Spade Kvinder Short York nice Ivory

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Kid South Loose Cool S Top Parade Dame Lola Sq4qXxHCrw

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

nice Ivory 4 Print Nwt Size Brun Short Kate Kvinder York Jacket New Spade

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Off 706257113486 59 Concepts Shoulder Nye Inc 50 International l Strik Top Ribbed Kvinder nI7wxHYf Pleat Open Kvinder Uld Cardigan Udgivelse Sweater Euc Fisher Brun S Beige Eileen RwA6xZ8R

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Colorblocked Romeo Couture Juliet Romeo Juliet Sweater Oqd0Iq