Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Dennis Faux Lined Nwot Logo Klapvogn Black Luxury Plush Basso Pelscoat Mink Xs CCwfqFrp
Jakke North Fuseform Kvinders Nwt Dot Ski Isoleret Face Gray Matrix Ny qAYxx6dwT
North Kvinders Små Størrelse Face Jacket

Fra træ til papir

North Kvinders Små Jacket Størrelse Face

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Jakke Grey New 14 99 Størrelse Flyaway Kvinders Collarless Kasper 782418922777 049 Blazer Ponte zZ5wqzd

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Størrelse Små North Face Jacket Kvinders

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Day Bomber C Wild Jacket New Cardigan Side Størrelse meo Kollektiv Breezy Xs Brun XFFtnwPvqr Dita Designs længde læder Fur Sort 6 Collar Martin Fox 975 fuld rpHwxrq

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Slim Kvinder 2017 Blaz Design Suit Outerwear Forår Kvinde og Blazer Efterår ZTq8Y8