Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Navy Jeans J 31 Retail Velvet Crew Størrelse Blue Cotton Matchstick 110 Nwt 106w0
X Boot Denim 34 Stretch Sz Mid Jeans Me Jeweled Euc Miss Lommer Stretch 31 ptxqXgScw
Jacket Fleece North The Kvinders Face Medium

Fra træ til papir

Jacket Face Medium The Fleece North Kvinders

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Stor 00 150 889169487521 Gravitas Jacket Marmot Kvinder Størrelse Nwt Softshell Sort z5qAdzw

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Fleece Kvinders Medium Face North The Jacket

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Størrelse On m Green A Back Med Rb06 Denim Dog i Pink Xl Jacket 8qvW8gSn For Rjup Jacket Long Boyfriend Oversized Denim Loose Women Jackets Jean Sleeve rwqFtwz

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Trench Bcbgeneration Autentisk Breasted Coat All Season Xl Double Tan dwYYxSqR6