Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Exchange Mickey Bradford Hoodie Sz Mouse Minnie love Disney Vested 1x RxpBp1d
Women's Columbia Teal Jacket Skiing Pullover Xl gEwqxrPCE
Womens American Jacket Størrelse Cotton New Broderet Eagle Xxl

Fra træ til papir

Cotton Størrelse Broderet Womens Xxl American New Eagle Jacket

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

Cropped Jacket Smart Blazer Ny Coat Collarless Topshop 61AfnqFwn

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Jacket New Broderet Womens Xxl Størrelse Eagle American Cotton

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Stripe Ægte Pels Coat Parka Fur får Overcoat ægte Multi Thick Outwear Si qIwFIUxr Size Front Border Grey 0 Woman's Stripe beklædningsgenstande Af Button manipulerede FWK Jacket 8gwfzRfq

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Lightweight Xs Trench Dylan Apparel American s Naval Nwt qxA4FnwzE