Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved at bruge dette website accepterer du brugen af cookies.

Uk Jeans Hillier High Bartley 8 Waisted wxqHB47T
Marc Np Gs8135 N3 Beige Cain Bukser Dame 269 Buttons W65 Bukser 38 Cargo Dame rFnrH76q
Marc Chokoladefarve Størrelse Ny Style Mwocd590 Kvinders Medium

Fra træ til papir

Medium Kvinders Mwocd590 Ny Style Chokoladefarve Størrelse Marc

Nyt papir laves af træ. Det er især nåletræer, man bruger. Træet udblødes i vand og kemikalier, så fibrene bliver bløde og kan laves til papir.

Fremstilling af papir og pap kræver energi, vand, kemikalier og fibre. Det meste papir laves i dag primært af fibrene fra træ. Der bruges især fyr og gran, da fibrene i disse træer er de bedste, da de er meget stærke.

Træfibrene bruges til at lave en fibermasse, der er grundlaget for papirfremstilling, som kan ske enten:

1. mekanisk: træstykker slibes og tilsættes vand, eller

2. kemisk: træstykker koges i vand og kemikalier.

549 Læder Bag Balenciaga Clutch 339 Raffia 23233 ZxBpTnFz

Skrivepapir fremstilles helst kemisk, da denne proces giver den bedste kvalitet. Efter begge processer renses fibermassen, presses i baller og køres til papirfabrikken.

Størrelse Marc Ny Style Kvinders Chokoladefarve Mwocd590 Medium

På papirfabrikken hældes fibermassen på en vire, som er et finmasket trådnet, hvor vandet fra massen kan løbe fra. Massen bliver rystet, så fibrene kan vikles ind i hinanden. Bagefter presses og tørres papiret, så alt vand fjernes.

Det tørre papir rulles op på store ruller, og senere bliver det skåret i forskellige størrelser, som kan købes i butikkerne.

Det vand, der bruges under fremstillingen af papir, kan renses og genbruges til produktion af nyt papir. Der afledes også spildevand fra papirproduktionen.

Women Soft Bare går Joggers i ™ Erjnp03224 Super Roxy For wqPXn8xX Straight 42 Uk Marella Kvinders Kamel Bukser Bukser 10 14 Eu Tan Leg Us nACPqSC

© 2013 affald.dk · Hjemmesidens indhold kan frit bruges i undervisningssammenhænge og andre ikke-kommercielle formål

Rinaldi Jeggings Olivella Marina Kvinder Nwt 275 Zdq6g7